Известие

Collapse
No announcement yet.

нов член на Алфа Клуба

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• нов член на Алфа Клуба

Здравейте казвам се Радослав. От една седмица си имам 146 1.4 16V 94hp 98г. Много съм доволен колата е страхотна! Имам едно питане нормално ли е да ми харчи 9 на сто смесено? Скоро ще сложа снимки.
    Alfa Romeo 146 1.4 8V 94hp Boxer 97g.

Здравей! Честито да си я караш със здраве! И аз съм нов в клуба. От скоро имам 146 1.6 TS 16V 97'. Много съм доволен от колата, кефи ме много. Според мен е нормално да ти харчи толкова и моята харчи по 8.5-9л смесено.
    146 1.6 TS 97'

Comment

Re: нов член на Алфа Клуба

Първоначално публикувано от Rado_Kesera
      Здравейте казвам се Радослав. От една седмица си имам 146 1.4 16V 94hp 98г. Много съм доволен колата е страхотна! Имам едно питане нормално ли е да ми харчи 9 на сто смесено? Скоро ще сложа снимки.
      Колега,такава кола няма.Ако е 1,4 16V 98г е TS и е 103к.с.,а ако наистина е боксер не е 98г.
      2011 Giulietta MA-ex
      1995 155 1.8 TS 8V
      2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Не споря за такава ми е продадена. Води се Спорт модел и е с раздути предни калници. 100% е boxer. Ако е с 8 свещи това осначава ли че, е 16v?

Comment

Първоначално публикувано от wrc
          Колега,такава кола няма.Ако е 1,4 16V 98г е TS и е 103к.с.,а ако наистина е боксер не е 98г.
          аре де са все пак АЛФАТА му е от една седмица

казвам здравейте на двамата нови потребители и фенове на АЛФА РОМЕО :P

да са ви честити новите кукли и да ви радват много безавариини километри
          Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
          sigpic

Comment

Исках да кажа че нещо може би са го излъгали.Това че е с 8 свещи-100% не е боксер и най-вероятно си е 98г.,което е хубаво
            2011 Giulietta MA-ex
            1995 155 1.8 TS 8V
            2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

братлета кой може да ми каже колко струва регистрацията в КАТ? че още съм с транзитки.

Comment

Исках да кажа че нещо може би са го излъгали.Това че е с 8 свещи-100% не е боксер и най-вероятно си е 98г.,което е хубаво
                Дай VIN и ще стане ясно!
                Има го в талона, започва със ZAR...
                Mitsubishi Outlander
                Mitsubishi Space Star
                Daihatsu Terios

Comment

нормално ли е да ми харчи 9 на сто смесено?

не е нормално. Малко е
                  I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                  Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
                    Дай VIN и ще стане ясно!
                    Има го в талона, започва със ZAR...
                    ето тук го провери http://vin.alfaromeo-bg.com/
                    Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                    sigpic

Comment

70лв ще ти стигнат за регистрацията в КАТ.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
                      EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

Някаква нова разработка боксер-туйн спарк 16В.. е те тва, 6те цепи мрака....
                        Lexus IS200

Comment

доколкото знам алфите са си лакоми4ки,и моита си е такава.разход като твоя е страхотен ако е вярно разбирасе.

Comment

Rado_Kesera - 7лв за прегледа на канала и 54 лв. за номерата.
                            По гадното е висенето ако си от София, аз минах през това преди две седмици за 20 часа...
                            От 20:00 ч. вечерта се наредих пред КАТ, спах там и на другия ден към 16:30 ч. излязох с новите номера. Направо ми се "такова таковата"...
                            Аlfa Romeo 156 16V 1.6 Twin Spark...

Comment

Еее ти пък чак си спал там, ако отидеш рано сутринта към 6 например и се наредиш до 3-4 си минал! Освен ако опашката вече не почва от цариградско :P
                              Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'

Comment

Working...
                              X