If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте казвам се Радослав. От една седмица си имам 146 1.4 16V 94hp 98г. Много съм доволен колата е страхотна! Имам едно питане нормално ли е да ми харчи 9 на сто смесено? Скоро ще сложа снимки.
Здравей! Честито да си я караш със здраве! И аз съм нов в клуба. От скоро имам 146 1.6 TS 16V 97'. Много съм доволен от колата, кефи ме много. Според мен е нормално да ти харчи толкова и моята харчи по 8.5-9л смесено.
Здравейте казвам се Радослав. От една седмица си имам 146 1.4 16V 94hp 98г. Много съм доволен колата е страхотна! Имам едно питане нормално ли е да ми харчи 9 на сто смесено? Скоро ще сложа снимки.
Колега,такава кола няма.Ако е 1,4 16V 98г е TS и е 103к.с.,а ако наистина е боксер не е 98г.
Колега,такава кола няма.Ако е 1,4 16V 98г е TS и е 103к.с.,а ако наистина е боксер не е 98г.
аре де са все пак АЛФАТА му е от една седмица
казвам здравейте на двамата нови потребители и фенове на АЛФА РОМЕО :P
да са ви честити новите кукли и да ви радват много безавариини километри
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Rado_Kesera - 7лв за прегледа на канала и 54 лв. за номерата.
По гадното е висенето ако си от София, аз минах през това преди две седмици за 20 часа...
От 20:00 ч. вечерта се наредих пред КАТ, спах там и на другия ден към 16:30 ч. излязох с новите номера. Направо ми се "такова таковата"...
Comment